Diensten

Bitumineuze Dakbedekking

Bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, is in Nederland de meest voorkomende vorm van dakbedekking op platte en lichthellende daken. Dit maakt de dakbedekking uitermate geschikt voor aanbouwen, veranda’s, dakkapellen en schuren. Deze dakbedekking gaat gemiddeld 20 jaar mee en bestaat uit aardolie.

Deze vorm van dakbedekking heeft onderhoud nodig. Door jaarlijks uw dak schoon te maken zorgt u ervoor dat het product zo lang mogelijk in goede conditie blijft.

PVC Dakbedekking

Deze duurzame vorm van dakbedekking gaat gemiddeld 40 jaar mee. PVC wordt uitgerold over het dak en ter plekke op  maat gesneden. Wij brengen deze dakbedekking aan met lijm en zeer hete lucht door middel van een mechanische föhn. Deze vorm van dakbedekking kan in veel verschillende kleuren worden gekozen en is uitermate geschikt voor platte en lichthellende daken. Deze kunstof dakbedekking is recyclebaar en onderhoudsvriendelijk.

Renovatie

Uw dakconstructie kan door ouderdom van de dakbedekking ongemerkt worden aangetast. Zorg dat u hier op tijd bij bent! Wij kunnen dit op korte termijn voor u herstellen.

Lekkage

Door weersinvloeden en ouderdom kan er schade aan het dak ontstaan zoals bijvoorbeeld een daklekkage. Wij lossen dit graag voor u op!

Reparatiewerk

Bij schade aan het dak is het belangrijk om bijtijds een dakreparatie uit te laten voeren. Ook bij stormschade en hagelschade kunt u bij ons terecht.

Onderhoud

Uw dak wordt bloodgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Om beschadigingen en zwakke plekken te voorkomen, is het belangrijk om uw dak goed te laten onderhouden.

Dakgootreparaties

Een beschadigde dakgoot kan vervelende gevolgen hebben. Neem contact met ons op om vochtproblemen te vermijden of om onderhoud aan uw dakgoot te laten plegen.

Nieuwe Dakbedekking

Uw nieuwe dakbedekking professioneel aan laten brengen? Maak een afspraak en ontvang van ons een vrijblijvende offerte.